N.L. Doet actie : het Hobbycentrum -Mill en verzorgingscentrum Aldenhorst-Mill werken samen.

In het kader van N.L. Doet 2023 heeft het Hobby Centrum – Mill  voor de tiende  keer werkstukken n.l. nu kweektafel en vogelhuisjes gemaakt voor de inwoners van het verzorgingstehuis “Aldenhorst”.

De hobbygroep Hout heeft dit samen met andere vrijwilligers in de werkplaats van het Hobbycentrum gemaakt. Al meer dan 15 jaar is het  Hobby Centrum-Mill  actief tijdens Nat. Burendag en NL Doet dag, we verlenen medewerking  aan projecten voor de inwoners en organisaties binnen de gemeente Land v Cuyk. Regelmatig helpen  medewerkers van andere organisaties  bijv. Rabobank land v Cuyk- Woningbouw vereniging Mooiland ook mee om  mooie projecten te maken  voor onze inwoners. Dit bevordert de maatschappelijke betrokkenheid.

N.L. Doet wordt ieder jaar op de 2de zaterdag van maart gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. N.L. doet is een dag waarop de buurt bij het Hobby Centrum gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Doel van N.L. Doet is om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Wil je meer weten over het  Hobby Centrum, kijk op onze website, of info@seniorenhobbycentrum.nl.