Zaterdag 23 september Open huis bij het Hobby Centrum-Mill.

Zaterdag 23 september is het “Open Huis” van 10.00-12.00 uur bij het Hobby Centrum  Mill, in het kader van Nat. Burendag. Adres Hoogstraat 17, dit is achter het gemeentehuis. De naaste “Buren” – bewoners van de appartementen woon hof Vlaar/Marienweerd krijgen hiervoor een persoonlijk uitnodiging.

De teamleiders van verschillende hobby groepen zijn aanwezig om zijn/haar hobby groep te promoten: o.a. Modelbouw – Koper bewerking –schilderen – tekenen – glas in lood – stamboom café – bloemschikken  – klik en Tik – boetseren- metaal-hout – fries houtsnijden -Jeugd Hobby Centrum enz. Voor de eerste 20 bezoekers ligt er een leuke attentie klaar.

Deze dag is fijn om eens kennis te maken met het Hobby Centrum Mill. De aanwezige teamleiders kunnen veel vertellen over de hobby’s en hoogstwaarschijnlijk de meeste vragen beantwoorden. Tevens krijg je een indruk van onze ruimtes en apparatuur die we gebruiken bij verschillende hobby’s. Kom gezellig even binnenlopen, en laat je informeren wat de mogelijkheden zijn, inmiddels komen er meer dan 300 mensen bij het Hobby Centrum om deel te nemen aan een hobby.

Het Hobbycentrum is voor alle leeftijden, we zijn overdag en in de avonduren actief. Speciaal voor de jeugd is het Jeugd Hobby Centrum ook aanwezig. De koffie en iets lekkers staan klaar op 23 september, je wordt vrijblijvend als gast ontvangen. Hartelijk welkom. Meer info. Zie www.hobbycentrummill.nl