Jeugd Hobby Centrum

 

Jeugd Hobby Centrum

Het Jeugd Hobby Centrum is ontstaan omdat er op scholen te weinig aandacht besteed kan worden aan creativiteit. Vrijwilligers van het hobbycentrum helpen kinderen om hun creativiteit te prikkelen en praktische vaardigheden aan te leren. Een maal per maand is er een hobbymiddag waar de kinderen terecht kunnen.

In verschillende lokalen worden hobby’s aangeboden zoals schilderen, tekenen, boetseren, timmeren en knutselen. Er zijn voorbeelden en we werken met thema’s, maar voorop staat dat we de eigen fantasie van de kinderen willen stimuleren. Per middag mag men een ander hobby kiezen. De kunstwerken mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden,

Het Jeudg Hobby Centrum is voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het hele seizoen of voor losse middagen. Ga naar www.sjorssportief.nl . Het maximaal aantal kinderen per middag is 35. De kosten per bijeenkomst € 2,50. De kinderen krijgen ook drinken aangeboden.

Hobbymiddagen
Locatie: Hoogstraat 17 Mill
Tijden: 14.30-16.15 uur
Data:
20 februari 2024
19 maart 2024
16 april 2024
14 mei 2024

Contactpersoon Jeugd Hobby Centrum
Ans Kremers
T. 06 51 26 22 50
E. info@jeugdhobbycentrum.nl

Vrijwilligers
Wij werken met vrijwilligers die het leuk vinden de kennis en kunde van hun eigen hobby aan de kinderen over te dragen. Interesse om mee te helpen? Neem dan contact op met Ans.